torstai 31. toukokuuta 2012

Vahvistusrokotteet otettu

Käytiin tänään ottamassa Emmalle vahvistusrokotteet. Eläinlääkäri tarkisti myös Emman masun, kun siellä oli viimeksi se tulehtunut pahkura. Antibiootit olivat tehonneet todella hyvin, koska patista ei näy jälkeäkään, enkä enää edes muista kunnolla kummalla puolen masua patti oli :D

Nyt ei putsattu korvia, ei katsottu hampaita, eikä leikattu kynsiä. Avauduin eläinlääkärille Emman löysästä vatsasta. Hän suositteli alkuun maitohappobakteerikuuria, ja jos siitä ei ole apua, syy voi olla ruokavaliossa. Seuraavan kerran mennäänkin vastaanotolle (toivottavasti vasta sitten) kun on Emman 1-vuotissynttärit.

Niin, se vaaka näytti 16,6 kiloa. Lääkärin mielestä se on ihan sopiva paino. Pitäisiköhän mun alkaa käydä kuntosalilla, vai tyydynkö kasvattamaan hauista nostelemalla Emmaa? :)

Nyt odotellaan pappaa hakemaan meitä TAAS landelle viikonlopuksi. Johan me tässä ehdittiinkin olla kaksi päivää kotona... Lauantaina on serkun yo-juhlat, ja Emmahan vaan nauttii, kun se pääsee taas vapaana juoksemaan pitkin porukoiden takapihaa ja touhuamaan papan kanssa.

1 kommentti:

  1. Hyvä että paukura katosi! Mä muuten kaipailisin lisää kuvia Emmasta! :)

    VastaaPoista

Kysymykset ja terveiset