maanantai 28. toukokuuta 2012

Emma esikoulussa

Viikonlopun viettomme täällä maalla venyi hieman pidemmäksi kuin piti, eli eilisen sijasta lähdemme takaisin kotiin vasta tänään iltapäivällä. Äitini, joka on eskarin täti, sai aamulla ajatuksen että Emmahan voisi tulla käymään esikoululla. No mikäs siinä. Emmahan rakastaa lapsia yli kaiken ja se on tuollainen iloinen, mutta rauhallinen persoona. Lisäksi luotin siihen, että eskarin lapsilta löytyy tapoja, onhan meidän äiti siellä töissä... ;)

Muutama lapsi hieman arasteli Emmaa ja he tyytyivät tarkkailemaan sitä kauempaa. Yksi rohkeampi lapsi oli jostain syystä kiinnostuneempi Emman hihnasta. Hän halusi jopa taluttaa Emmaa, mutta en antanut kokeilla. Emma kun olisi kerran tempaissut kunnolla, niin tyttö olisi varmasti mennyt nurin. Vilkkaiden poikien kanssa oli kivaa pelata palloa. Voi sitä riemun määrää, kun Emma osasi hienosti kuljettaa palloa. Otti Emma sen välillä sääntöjen vastaisesti suuhunsakin, mistä tietysti nousi pieni haloo. Ja aikuiset Emma hurmasi kahta kauheammin. Sitä kehuttiin niin suloiseksi, kiltiksi ja rauhalliseksi. Aina kun joku vaan rapsutti, niin Emma heitti selälleen maahan ja paljasti mahansa. Vierailumme kesti vain noin puolisen tuntia, mutta olihan siinä ihmeteltävää ja touhuttavaa, joten Emma oli aivan rättiväsynyt kun päästiin takaisin porukoille. Ruokaa vaan masu täyteen ja päikkäreille.

Toissapäivänä käytimme Emmaa mökillä. Jos joku ihminen olisi rohkaistunut järveen uimaan, niin olisi Emmakin varmasti loikannut mukaan polskimaan. Nyt se tyytyi vain kastelemaan mahansa.


Torstaina piipahdetaan taas eläinlääkärissä ottamassa vahvistusrokotteet ja samalla saadaan Emma puntariin. Veikkaan vaa'an näyttävän jo yli viittätoista kiloa :)

1 kommentti:

  1. Viistoista kiloa, wau! :D Emma on suunnilleen samanikäinen kuin mun pikkuvauva, painoeroa vain sellaiset 13,5 kiloa :DD Ihana blogi, jatka samaan malliin, kiva seurata Emman kehitystä :)

    http://inthispartoftown.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kysymykset ja terveiset