sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Emma 9 viikkoa

Täällä elämä soljuu ihan mukavaan tahtiin. Emma nukkuu paljon, syö tyydyttävästi ja ulkoilee paljon. Jos Emma itse saisi päättää, se haluaisi varmaan olla täysin ulkokoira. Siellä on niin paljon kaikkia ääniä, hajuja, ihmisiä, autoja, kiviä, heiniä... Emma siis syö ulkona edelleen melkein kaiken vastaantulevan orgaanisen ja epäorgaanisen aineksen :D Kivien syönti on onneksi vähentynyt! Välillä sitä ei saa harhautettua edes namilla tai leluilla. Sisälle Emma kannetaan useammin kuin mitä kävelee omin jaloin.

Emma on nyt  yhdeksänviikkoinen. Yritin eilen illalla napsia siitä kuvia järkkärilläni, mutta lopputulos ei ole kehuttava. Ottaa kuvia sitten salamavalolla tai ilman, Emma pyrkii kita ammollaan ja silmätpyöreinä kohti kameraa. Se näyttää aivan hullulta suurimmassa osassa kuvia. Olen antanut sen haistella ja nuollakin kameraa, mutta ei auta. En tiedä onko se innostusta vai jonkinlaista pelkoa.

Meidän mummolla oli sekarotuinen Köpi-koira, josta on olemassa ehkä yksi valokuva, jossa se ei hauku, ulvo tai murise kameralle. Köpillä oli jokin juttu, että jos ihmisen silmät peittyivät kameran tai vaikkapa kiikareiden taakse, niin se ei tykännyt asiasta yhtään. Se oli selvästi pelkoa.

Mutta tässä vähän kokoelmaa meidän ei-enää-niin-pienestä Emmuskasta:



1 kommentti:

  1. Ihanaa, onnea Emmasta!! Olin onnistunut hukkaamaan blogisi, joten kiva, kun kävit meillä uudelleen vierailulla. :)

    Useat koirat pelkäävät kameraa ja koittavat rauhoittaa sitä (ja sen pitelijää) haukottelemalla, kääntämällä päätä pois jne.

    Ihanaa pitkää yhteistä elämää teille sinne!!
    Hanna

    VastaaPoista

Kysymykset ja terveiset