maanantai 17. syyskuuta 2012

Onnistunut kynsienleikkuu :)

Sain eilen taas leikattua Emman kynnet, ja operaatio ei ole koskaan ennen sujunut näin hyvin. Kuten viimeksikin, suljin itseni ja koirani taas kodinhoitohuoneeseen, emmekä tulleet sieltä pois ennen kuin kaikki kynnet oli leikattu.

Emma istui suurimman osan ajasta. En ottanut sen tassuja käsiini, koska Emma ei selvästikään pidä tassujen koskettelusta. Varovasti toisella kädellä siirsin tassukarvoja sivuun ja toisessa kädessä minulla oli leikkurit. Operaatio oli ohi noin vartissa.

Olen hidas ja huono namittamaan koiraa. Jos yrittäisin antaa sille namin aina yhden kynnen jälkeen, niin se ehtisi juosta jo karkuun. Siksi olinkin varustautunut isoilla koirankekseillä, ja Emma sai keksin aina kun yksi tassu oli saatu hoidettua. Sitten se vaihtoi paikkaa tai yritti pakoon, mutta komentamalla se pysähtyi ja istui nätisti alas.

Ja edelleen pyrin noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta, etten vain leikkaa liikaa ja satuta koiraa. Napsin kynsistä vain kärjet, mutta pyrin tekemään sen mahdollisimman usein, jotta Emma tottuisi kynsien leikkaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymykset ja terveiset