torstai 6. syyskuuta 2012

Jospa pari kuvaa piristäisi...

Eilisen tapahtumat kummittelevat vieläkin mielessä, enkä ole päässyt vielä mihinkään lopputulokseen, että miten toimin jatkossa naapureiden lasten kanssa. Totaalinen rapsuttelukielto houkuttelee eniten, koska tässä alkaa ihan oikeasti yksityisyys kärsiä, kun lapset noin vain kutsuvat itsensä Emmaa rapsuttelemaan.

Olen saanut paljon hyvää ja kannustavaa palautetta, täällä blogissa ja Facebookin Leonberginkoirat-ryhmässä. Ongelma on tuttu muillekin ison koiran omistaville, ja moni muukin on kokenut tämän, että ihmiset eivät nykyään välitä kysyä lupaa lähestyä koiraa.

Löysin koneelta muutamia julkaisemattomia kuvia, ja koska olen todella huono lisäämään noita kuvia, otanpa vähän vahinkoa takaisin :) Joukossa on kuvia ihan vain kotioloista, pentutapaamisesta muutaman viikon takaa, ja lopuksi vielä kuva meidän talosta.











3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Etenkin tuo neljänneksi alimmainen, toinen näyttää niin vauvamaiselta siinä :D

    Ja on muuten komea talo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Talo on tosiaan tänä kesänä maalattu, ja nurmikko kylvetty. Alkaa jo näyttää ihan hyvältä tämä meidän piha :)

      Kutsumme Samin kanssa tuota Emman istumiskuvaa sammakkokuvaksi. Kasvattaja sanoi, että Emma täytyy opettaa istumaan. Se siis tietää, mitä "istu"-käsky tarkoittaa ja noudattaa sitä, mutta sen istuma-asento on vähintäänkin omaperäinen. Jos Emmasta olisikin pitänyt tulla sammakko...??? :D

      Poista
  2. Oooh, ihana toi teidän talo! Ja Mii istuu myös välillä todella omituisesti, tuttua juttua! :D

    VastaaPoista

Kysymykset ja terveiset