tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ensimmäiset toko-tunnit takana

Äiti on tosi väsynyt ja niin on Emmakin. Käytiin tänään ekaa kertaa pentujen toko-tunnilla ja oli kyllä kivaa. Jo parkkipaikalla yllätyttiin iloisesti, kun viereisestä autosta pomppasi leo-tyttö Bella, joka on alun perin Nessleon kennelistä. Olin hieman järkyttynyt kun kuulin Bellan iän, puolivuotta. Hirvittää ajatella miten paljon Emma tulee kahdessa kuukaudessa kasvamaan. Ei mikään ihme, että sillä on nykyään aina nälkä!

Tunti meni mukavasti. Siellä oli jo vanhoja kävijöitä ja meitä uusia oli muutamia. Treenattiin sivulle-käskyä, mikä  oli meille uusi juttu. Sitten näitä perinteisä paikalla pysymisiä ja luoksetuloja harjoiteltiin myös. Ja loppukevennyksenä hypittiin esteen yli. Emma pärjäsi ihan hyvin, kunhan vain sain siihen yhteyden. 95 prosenttia ajasta se veti hihna kireellä toisia koiria kohti, eikä kuullut sanaakaan.

Ihan hirveästi ei siis yhden tunnin aikana tapahtunut, mutta eipä näillä penneleillä ole vielä keskittymiskykyä mihinkään vaativampaan. Oli niin lämminkin, niin oli ihan mukavaa pitää välillä juomataukoja. Viikon päästä mennään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymykset ja terveiset