keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Pentu-uutisia

Anteeksi, etten ole ehtinyt päivittää tätä blogia. Syitä voi lukea täältä.

Olemme siis muuttaneet uuteen taloomme ja kaikki on aika on mennyt pakatessa, siivotessa, huonekaluja kootessa ja muuttolaatikoita purkaessa. Rumba onneksi katkesi hetkeksi miellyttävään viestiin.

Kirjoitin viime postauksessa, että harkitsemme Leonbergin ottamista, ja että olemme olleet yhteyksissä erääseen kasvattajaan. Tällä kasvattajalla on nyt siis kahden viikon ikäiset pentuset. Hän kyseli vieläkö olemme tosissamme ottamassa pentua. Niillä on ollut kovasti kysyntää. No totta kai me olemme tosissamme ottamassa pentua. Eihän me nyt mitään muuta odotetakaan, kun talokin on valmis!

En vain ole itse vielä kehdannut ottaa kasvattajaan yhteyttä ja kysellä onko hänellä meille pentua. Kennelissä olisi kolme tyttöpentua ja neljä poikapentua, ja me haluaisimme mieluiten tytön. Onneksi kasvattaja otti yhteyttä ja varmisti aikeemme, ettemme vain jää huomioimatta uusia koteja valittaessa.

Elämme siis jännittäviä aikoja. Pentuja pääsee katsomaan parin viikon päästä. Arvatkaa vaan meinaanko pysyä housuissani? No en! <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentoinnista blogissani. :)
    Ja onneksi olkoon ihanasta rotuvalinnasta!!

    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Jokos olette käyneet katsomassa pentuja? Leonberg on upea rotu! Yhdellä tuttavalla on sellainen nalle. :)

    VastaaPoista

Kysymykset ja terveiset