lauantai 8. joulukuuta 2012

Ensimmäiset juoksut!

Emman papalla on taas pitkä loma töistä, joten pappa kävi tiistaina hakemassa Emman viettämään lomaa kanssaan, ettei ihan yksin tarvitse lenkkeillä talvisissa maisemissa. Ilmeisesti kolme viikkoa ilman pappaa oli Emmalle liikaa, koska se taas lievästi sanottuna sekosi, kun pappa astui ulos autosta. Taas olisi ollut videokameralle käyttöä :D

Emmalla onkin nyt poikkeuksellisen pitkä loma. Mummun kanssa laskeskeltiin päiviä ja todettiin, että meidän olisi ollut ihan turhaa mennä hakemaan Emmaa takaisin kotiin nyt viikonloppuna, koska ensi viikonloppuna on enoni häät, ja silloin on taas pakko ajella mummolan suuntaan. Emma saa siis leikkiä papan kanssa vielä koko ensi viikon. Ihanaa!

Emma on luonnollisesti viihtynyt mummulassa paremmin kuin kotonaan, koska pappa jaksaa tehdä tosi pitkiä aamulenkkejä, ja lenkin jälkeen tämä paha pari saattaa jaksaa riehua tunninkin ulkona. Eno-miehiä saa häiritä vuoron perään ja haastaa vetoleikkeihin.

Eilen lomalaiselle kuului kummia. Mummu soitti ja sanoi, että ihan kuin Emman takapuolesta tiputtelisi verta. Verta on tiputellut vielä tänäänkin, eli meidän pienellä vauvelilla on nyt sitten ensimmäikset juoksut! Nyyh, se on jo niin iso tyttö... :')

Emma saa nyt tiputella rauhassa ensi viikon mummolan matoille (heh heh hee...), niin kärsitään me sitten Samin kanssa loppu kiima-aika täällä kotioloissa. Edessä on mielenkiintoiset pari viikkoa, koska tässä naapurustossa on Emman lisäksi kolme muuta koiraa ja kaikki ovat vieläpä uroksia... Auts!

Onneksi olemme Samin kanssa olleet ahkeria ja Emman aidassa on nyt portit, eli ainakin oma piha on nyt turvattu.

Tässä Emmasta muutama huonolaatuinen kännykällä otettu kuva








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymykset ja terveiset