torstai 19. heinäkuuta 2012

Inupekt Fortea "synttärilahjaksi"

Emman hot spoteista on jäljellä enää lyhyt karvoitus korvien alla. Tulehdus parani todella nopeasti, kiitos antibioottikuurin ja haavojen paikallishoidon. Tänään aamulla meni viimeiset antibiootit :)

Pari päivää Emma on ripuloinut. Kävin ostamassa sille nyt Inupekt Forte -tabletteja, jotta vatsa normalisoituisi. Vettä se juo onneksi litra kaupalla, kuten aina, mutta ruoka on parina päivänä maistunut heikosti. Se, mitä on Emman omassa kupissa, ei kelpaa, mutta mitä on ihmisten lautasilta ja jääkaapista löytyy, kelpaa kyllä koska vaan. Ronkeli neitokainen...

Emma ja sisarukset täyttävät tänään 5 kuukautta! Onnea koko konkkaronkalle :D Kaupasta tullessani Emma juoksi innoissaan vastaan. Tökkäsin sille Inupekt-paketin suuhun ja toivotin hyvää synttäriä. Paketti lensi maahan ja Emma tonki kassista esiin Hubertin Best-In lohi- ja kanamurekkeet. Oli pakko ostaa jotain, mitä neiti suostuisi syömään, ettei kuihdu ja haihdu vallan pois...

Tosin Emmalla taitaa olla ihan kivasti vararavintoa: hieman hävettää tunnustaa, että tuo jötkäle painaa 32 kiloa... Vaikka yritän tarkoituksella "aliruokkia" sitä. Emma on reilussa kuukaudessa tuplannut painonsa, jos se toukokuun viimeinen päivä painoi 16,6 kiloa.


Emma 5 kk

1 kommentti:

  1. Haha, voi että se om jo iso! Mii on kans niin ronkeli, mun tekemä ruoka itelleni kyllä maistuu, mutta oma tölkkikoiranruoka ei. Ja paprika on suurta herkkua... Onnea Emmalle! :)

    VastaaPoista

Kysymykset ja terveiset