keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hei kaikki!

Hei!

Minä olen Sanna, 26-vuotias opiskelija täältä jostain. Minulla on aivan hillitön koirakuume! On ollut oikeastaan jo kohta parisen vuotta. Olemme avomieheni Samin, 28, kanssa asuneet tähän asti kerrostalossa kaksiossa, emmekä halua "kiusata" koiraa ottamalla sitä näin pieneen asuntoon. Aloimme rakennuttaa omaa taloa, pientä ja sievää, kaksikerroksista, pieneen kaupunkiin. Iso City jää, ja me saamme tuplasti asuinneliöitä ja oman, aikas ison pihan. Talo on ihan kohta muuttovalmis, joten nyt voisi alkaa todella etsiä sitä omaa koiraa!

Koti ei ole koti ilman lemmikkiä. Minulla oli lapsena sekarotuinen Viivi-koira "isosiskona", ja Sami on varttunut sekä koirien, että kissojen kanssa. Minäkin pidän kyllä kissoista, jos niillä ei vain olisi kynsiä ja ne voisi päästää ulos tarpeilleen, kuten koirat (inhoan hiekkalaatikkoja!).

Parin vuoden aikana meillä on ollut hyvin aikaa tehdä tutkimustyötä ja selvittää, millainen koira meille sopii. Olemme tutkineet eri rotujen ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä. Tokihan yksilöissä on aina eroja. Olemme lukeneet koirakirjoja, osa on hankittu omaan kirjahyllyynkin, haastatelleet tuttuja koiranomistajia ja seuranneet ahkerasti erilaisia tv-ohjelmia koiran kouluttamisesta ja eri roduista.

Tästä blogista on tarkoitus tehdä päiväkirja, miten yhteiselo uuden perheenjäsenen kanssa sitten sujuu, ja kouluttaako emäntä koiraa, vai koira emäntää :D Tavoite on kasvattaa karvakuonostamme kiva koirakansalainen ja kaikkien kaveri.


2 kommenttia:

  1. Onni todellakin on oma koira! Minäkin tuon onnen sain kokea, kun vuonna 2009 sain ensimmäisen koirani. Ja nyt niitä on kaksi. :) Koiranpennut on aina ihania, niin pakko jäädä teitä seurailemaan! Mitä rotua olette ajatelleet? Itsekin kirjoittelen koiramaista blogia, että teretulemast vierailulle, jos kiinnostaa. :) http://bridgetjonesinblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Rouva H!

      Voisinkin tehdä tästä aiheesta seuraavan kirjoituksen. Mutta voin näin etukäteen paljastaa, että tällä hetkellä meillä on kiikarissa Leonbergin koira. Kiltti jättiläinen <3

      Poista

Kysymykset ja terveiset